DanaTrust Imobiliare vă pune la dispoziţie o ofertă variată de proprietăţi din Timişoara şi nu numai, ofertă ce include ansambluri rezidenţiale, apartamente, case, terenuri şi spaţii comerciale.

Vânzarea unei proprietăţi înseamnă mai mult decat un simplu anunţ de vânzare. Pentru a deveni reală pe piaţă, o ofertă trebuie promovată eventualilor cumpărători interesaţi într-o manieră cât mai atractivă şi corectă. De aceea, este important să apelaţi la serviciile unui profesionist în domeniu, pentru a putea beneficia de servicii calificate şi de calitate.

Dacă doriţi să cumpăraţi sau să închiriaţi o proprietate, o să aveţi nevoie cu siguranţă de un agent care cunoaşte toate ofertele din zona vizată de dumneavoastra. În timp ce aţi căutat proprietăţi oferite spre vanzare aţi avut, inevitabil, întrebări legate de unele din ele sau de zona unde sunt situate, întrebări la care un agent vă poate raspunde. Mai mult, acesta poate să vă pună la dispoziţie o ofertă variată şi completă a tuturor proprietăţilor vandabile din zonă.

Vă gândiţi să vindeti o proprietate şi doriţi să stiţi cât valorează?

Vă putem oferi o evaluare corectă, în condiţiile actuale ale pieţei. De asemenea puteţi alege împreună cu noi cele mai bune metode de promovare pentru proprietatea dumneavoastră, şi veţi primi sfaturi despre cum să creşteţi valoarea proprietăţii pe care doriţi să o vindeţi